Annons

Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG HSM


Summering

Oktober 2008: Ny version av Sigma 24-70mm f/2.8 med tyst och snabb HSM (hyper sonic motor) autofokusmotor av ring-typ som samtidigt erbjuder manuell fokus utan att flytta en strömbrytare. DG-version ...

Läs mer


Betyg


(3.75/5)
(baserat på 4 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Per-Åke Andersson
2011-08-12 Pelle Chevelle
PLUS: Skarpt, bra färgåtergivning, gedigen konstruktion.
MINUS: Tungt

Har provat ett antal Normalzoomar i olika prisklasser och märken och nu har jag hittat vad jag söker. Detta är ett mycket bra objektiv som visserligen vinjetterar en del vid stor bländare men hellre det än många av de artefakter övriga objektiv presenterar när man "pressar" dom. Mycket skarpt, bra punch i färger och kontrast.
Mattias Petersson
2011-06-26 Seroth
PLUS: Ljusstark, skarp
MINUS: Väger en hel del, men mindre än Nikons version

Skulle egentligen ha köpt Nikons version men det hade blivit 6-7000kr dyrare, så det fick bli en Sigma istället. Jag tycker att den levererar bra och skarpa bilder och har inte haft några problem med den. Har ägt den nu i ungefär 1 år.

Liknande produkter: Nikon 24-70mm

Kundtjänst: När jag frågade efter priset på denna gluggen så gick försäljaren direkt in på Prisjakt, och jag fick den för samma pris som det billigaste stället på internet

Köpt hos: Media Markt

Pris: 9000
2011-06-18 Santo
PLUS: Pris och ljusstyrka
MINUS: dåig Skärpa på nära håll

Detta var en lins som jag köpte till en 50D. Den funkade fin till den men när jag senare gick steget till 5DmkII och körde med canon 50mm 1.8 och Canon 70-200 2.8 så förstod jag hur mycket jag saknade igentligen. Detta objektiv funkar kanon för den avancerade amatörfotografen som vill spara ett par tusen. Men för dej som vill ha en slitstark lins är detta inte ditt val. Den tål inte hårda tag.

Liknande produkter: Canon 24-70 2.8

Kundtjänst: Cyberphotos kundservice är legendarisk

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 8975
2010-04-25 Farmor-cn
PLUS: Snabb och tyst autofokus, bra skärpa, snygg bokeh
MINUS: Autofokus lägger sig alltid fel, nästan lika dyrt som Canons betydligt bättre optik.

Ett helt okej objektiv med snygg bokeh och tyst autofokus. Dock lider mitt redan sen jag köpte det av framfokus. Har lämnat in det för justering 2 gånger sen dess utan att det blivit bättre. Nu när Canons objektiv bara kostar 2000kr mer så finns det absolut ingen anledning att köpa detta objektiv från Sigma, så länge man inte är nöjd med att använda Manuell fokus, eller kan leva med framfokus på alla bilder där man använder Autofokusen.

Nu kanske jag fått ett måndagsexemplar, men då det inte blivit bättre efter 2 inlämningar så känns det väldigt surt att ha köpt ett Sigma.

Liknande produkter: Canon 24-70 f/2.8 L USM

Kundtjänst: Kundtjänsten hos CyberPhoto är fantastiskt bra, de var snabba att skicka ut paketavier så jag kunde skicka iväg objektivet, och de var även väldigt tillmötesgående när jag var förbi deras butik.

Köpt hos: Cyberphoto

Pris: 10000
ANNONS