Annons

Olympus C-725 Ultra Zoom


Summering

Enligt uppgifterna jag har fått ska denna kamera vara precis lik C-720 med skillnaden att bilderna lagras på en Xd picture card istället för Smart Media.



Betyg


(4/5)
(4/5)
(4/5)
(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Gianni Jarvis
2004-06-27 Gianni J

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Jag valde kameran främst för det överkommliga priset för en 8 x optisk zoom. Bara ett fåtal kameror i denna niche.
MINUS: Så som många digitala i denna pris klass. Man får inte ha bråttom. Ingen snabb uppstart. lite kämpigt inomhus.

Jag har alltid kommit bra överens med Olympus kameror och denna har precis tillräckligt mycket manuell kontroll som jag önska mig. Har inte haft det så länge så det är svårt att säga så mycket. Kan bara säga att bara ett litet fåtal bilder som jag har tagit har jag varit besviken på. resten ..toppen!! Den digital sökaren kan vara jobbig is stark dagsljus. TIFF formatet är bra att ha om man vill hålla sig borta från jpeg effekten. Men då ska man skaffa en störe minneskort.(runt 7Mbyte per bild!!) Panorama funktionen är rolig och get förbluffande bra resultat utan krångel. Macro egenskaperna har jag inte undersökt så mycket men verkar funkar bra. Aperture / shutter priority lägen (vet inte vad det heter på svenska) ger bra kontroll för anpassad fotgragering. som sagt , jag behöver lite mer tid att undersöka!
Övrigt: Denna kamera är identiskt med C-720, enda skillnad är Xd picture card istället för SmartMedia. (större potential lagringsmöjligheter)

Liknande produkter: Olympus C-720 UZ, Dimage Z1, Fujifilm Finepix S3000

Kundtjänst: smärtfritt!

Köpt hos: Technik direkt (tyskland)

Pris: 2400
ANNONS