Annons

Olympus C-120

Betyg


(3/5)
(3/5)
(3.5/5)
(4/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Stefan Söderlindh
2003-07-12 islamorada

Batterilivslängd: 2 Bildkvalitet: 3 Hållbarhet: 4
PLUS: Snygg. Relativt liten och enkel kamera. Lättbegriplig. Lätta menyer. Bra display, samt hyggliga bilder. Bra pris.
MINUS: Bilderna har en tendens att bli suddiga i kanterna. Lite få valmöjligheter. Dålig zoom. Slukar mycket batteri.

Min första kamera. Funkar bra att ha som sällskapskamera. Man kan ta bra bilder på nära håll, och den är utmärkt att ha med sig. Relativt liten, men känns ändå bra i handen. Bilderna blir okej, och ljuset känns också bra på bilderna.

Liknande produkter: ---

Pris: 2000
Johan Bonde (FILM)
2003-04-19 Bonde

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Den är liten och smidigt. Inga onödiga eller överflödiga detalljer. Den tar bra bilder i bra ljusförhållanden. Mycket bra första kamera för den som fotar för nöjes skull. Det går även filma korta snuttar, fota fler bilder i rad genom att bara hålla ner knappen så man får som en rörelse i bilderna. Händig och snabblärd, enkel manövererad.
MINUS: Jag tycker inte den har några direkta dåliga egenskaper. Det är ju långt ifrån den " perfekta " kameran. Men den är bra.

Olypmus C-120 tar förvånansvärt bra bilder. Många tror nog att den inte är bra för det är så lågt pixelantal eller så. Men för den som bara fotar för nöjesskull eller webben så är detta en väldigt bra kom igång kamera. Jag har tagit bilder som även blivit godkända för tidnings tryck.

Liknande produkter: Jag gick mycket efter pris, jag ville ha en billig kamera för webverksamhet. Jag hade kollat på "lillbrorsan" till C-120 och den har bara något mindre pixelantal, annars likadan. Därför visste jag att Olympus C-120 skulle duga bra åt mig.

Köpt hos: Expert

Pris: 2495
ANNONS