Annons

Olympus My TOUGH-6010


Summering

Olympus µ TOUGH-6010 är redo för action oavsett om det är adrenalinfyllda äventyr eller aktiviteter med familjen. Det här 12 Megapixel energiknippet är den perfekta följeslagaren på standen eller i ...

Läs mer


Betyg


(3/5)
(4/5)
(2/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Hans Öhlund
2011-01-31 Hasse_Ö

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 2 Hållbarhet: 5
PLUS: Vattentät, snabb, enkla menyer (går att använda utan instruktionsbok, provade på affären och köpte sedan). Stor och ljusstark display. Litet format (ryms i en jeans-ficka) Stöt-tålig - Helt riskfritt att låta barnen fotografera själv.
MINUS: Bilderna blir inte så bra som man borde kunna förvänta sig av så pass modern kamera. Även om jag pixlar ner från 12 till 6 eller 3MB så blir inte kvaliteten bättre än min förra 3Mb-kamera. Skärpan och färgåtergivningen borde ha varit bättre. - Ska du ha kameran som komplement-kamera i tuffa miljöer är den OK, skall du bara ha en kamera för ALLA behov och viktiga kort...köp nått bättre!

Köpte kameran för att jag ville ha en snabbare och ljuskänsligare kamera än den 3Mb Konica jag hade, och för att jag ville ha en stor display som går att se i starkt solljus.
Bildkvaliteten blev inte bättre men i övrigt så var det mesta bättre. Det jag särskilt uppskattar är robust-heten och att man törs använda kameran i alla situationer. När andra plockar undan sina kameror för risk att skada dessa kan man lugnt ta fram denna, blir den blöt av saltvatten är det bara att torka av med fuktig trasa eller skölja av.
Objektivet med zoom är fast och inbyggt men jag tror inte den begränsade bildkvalitet i 1:a hand har med linsen att göra, jag tror mer det är sensorn som har sina begränsningar. Men det är väl något man får se som en kompromiss för att få de andra egenskaperna för så lågt pris.

Kundtjänst: Har inte behövts...!.
Olympus rekommenderar dock att byta gummitätningar varje år för att de skall garantera att den håller tätt under vatten.

Köpt hos: Expert

Pris: 3000
ANNONS