Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Olympus OM 707


Summering

Systemkamera med både helt automatisk exponering med autofokus eller helt manuella inställningar. Den manuella skärpeinställningen sker med powerfokus, alltså via autofokus-motorn men via ett ...

Läs mer


Betyg


(3.5/5)
(4.5/5)
(4/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



2008-11-13 chhag96

Att använda: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Lättanvänd, Kvalitet
MINUS: batterilucka, något långsam powerfokus

HAr haft ett exemplar sedan den var ny 1988 och köpte en till från england 2008 som reserv. Har alltid fungerat perfekt tillsammans med orginalobjektiven. Jag använder främst 35-70 till vardags. Jag har en del manuella mirage bla ett makro som ger riktigt fina ´blombilder´. Det enda felet som uppträder på den här kameran är att luckan till batterierna kan börja lossna om man stöter i kameran. Jag har använt lite tejp för att skydda den och det fungerar bra. Något man upptäcker när man vill fotografera utan autofokus är powerfokus-knappen. Jag upplever den lite långsam ibland om jag vill ta snabba kort med skärpa. Annars har den här kameran hyfsad kvalitet på optiken, ganska snabb och korrekt autofokus. Blixten i powergrip 100 är bra för dagsljusupplättnat. Det går att ställa in flera program om man vill använda förval och automatik.

Kundtjänst: Har aldrig behövt under 20 år sedan 1988

Köpt hos: Jörgen Jansson Radio, Iggesund

Pris: 5000
Louice Olsson
2006-05-26 Louice89

Att använda: 5 Hållbarhet: 4
PLUS: Lätt att använda, skön att hålla.
MINUS: Tung, dåligt linslock-

Analog kamera som är bra att börja med om man vill fota med system. lätt att använda

Köpt hos: Farfar

Pris: 600
ANNONS