Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Olympus µ760


Summering

Gör dig redo för något särskilt.

Nya tunna och väderskyddade Olympus µ 760 i tre färger är inte bara väldigt snygg, den tar även perfekta bilder i nästan alla ...

Läs mer


Betyg


(4/5)
(4/5)
(4/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Felicia Gustafsson
2007-07-21 FelleFelleFelle

Batterilivslängd: 4 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 5
PLUS: Tar kort snabbt, bra bildkvalitet, tunn får lätt plats i fickan.
MINUS: Inget sådär som har visat sig än. Updatering: Den är inte så bra på att ta bilder utan blixt, blir lätt suddigt. Men jag införskaffade ett stativ, så nu blir bilderna klara så länge motivet står still!

Ioförsig köpte jag min kamera igår, men den är toppenbra!

Updatering: Nu har jag haft min kamera i åtta månader och den är fortfarande bra överlag. Min fotografering har dock utvecklats sig och nu sparar jag till en digital systemkamera. Man kan säga att Olympusen inte har de funktioner som jag söker efter nu. Men jag är fortfarande mycket nöjd med den och jag kommer definitivt att behålla den, den är lätt att ta med sig på fest etc. Jag har tagit en hel del bra bilder med den. Jag rekommenderar den starkt!

Liknande produkter: Olympus fe-230, Samsung L700.

Kundtjänst: bara bra.

Köpt hos: En lokal fotostudio, men finns annars på Expert.

Pris: 2295
ANNONS