Annons

Olympus FE115


Summering

Innehållandes hela 5.0 megapixlar, och en 2.8x optisk zoom tar FE-115 både skarpa bilder och ger möjlighet till variation. Även nybörjare vänjer sig snabbt vid kamerans funktioner, tack vare bekväma ...

Läs mer


Betyg


(3.67/5)
(1.67/5)
(4/5)
(3.67/5)
(baserat på 3 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Felicia Gustafsson
2007-07-19 FelleFelleFelle

Batterilivslängd: 1 Bildkvalitet: 3 Hållbarhet: 3
PLUS: Tar fina bilder, både nära och på långt håll med rätt inställningar.
MINUS: Tar lång tid att ta ett nytt kort, blir aldrig riktigt de där spontana bilderna. Och så är den ganska "tjock", får aldrig plats i fickan, så kan vara lite jobbig och kånka på om man inte har en väska med sig.

Jag har haft kameran i ett år nu ungefär, det var min första kamera. Den har varit en väldigt bra nybörjarkamera faktiskt.

Updatering: Jag sålde vidare min kamera till min syster för drygt 500-lappen. Den börjar balla ut nu. Max 20 bilder kan tas innan batterierna dör och det är INTE bra. Bilderna blir dock bra, men det tar lång tid innan man kan ta ett nytt foto. Hade jag vetat hur den var idag, hade jag antagligen inte köpt den. Men det kan bero på att jag numera har tagit mitt fotograferande till en högre nivå och sparar till en systemkamera. För en vanlig familjefotograf som tar ytterst få bilder ( jag fotar 20 st per dag kanske med min kamera jag har nu ) duger den utmärkt.

Kundtjänst: bara bra.

Köpt hos: SIBA

Pris: 1600
Kajsa Brolin
2007-03-01 ttonks_

Batterilivslängd: 3 Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Bra utomhusbilder, hyfsad macro, enkel att använda.
MINUS: Tar lång tid innan man kan ta en ny bild, svår att ställa in skärpan på ibland. Kräver upplandningsbara batterier annars dör den direkt!

En bra nybörjar kamera till billigt pris.
2006-08-30 Pia Hägg

Batterilivslängd: 1 Bildkvalitet: 5 Hållbarhet: 4
PLUS: Liten och enkel.
MINUS: Mycket kort batterilivslängd!!

Är nöjd med allt på kameran förutom batterilivslängden.
Man tror knappt det är sant när det återigen börjar blinka i rutan. Vilket tydligen inte betyder varning utan NU är det slut.

Köpt hos: Siba
ANNONS