Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Användarnamn: Christoffer Borg
Ålder: 35 år
Bor: Stockamöllan, Skåne län
Kategori: Yrkesfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2008-11-24
Senast inloggad:

Född 1988 i Malmö. Numera bosatt i Eslöv i centrala Skåne som jag utgår från, men tar uppdrag över större delar av Sverige/Danmark och övriga världen vid behov. När jag inte är i en idrottshall, arena, stadion eller min fotostudio och fotograferar så är jag hemma och umgås med min familj. Fru och tre döttrar delar jag mitt liv med. Förutom frilansfotografering och filmjobb i min egen verksamhet så frilansar jag åt Bildbyrån som är en av Sveriges största och ledande sportbildbyråer.

Jag har alltid haft ett stort intresse och passion för fotografering och sport – helst i kombination. Men också mötet med en annan människa i olika situationer. Det som jag brinner extra för med fotografering är det oberäkneliga. Man vet oftast inte vad som kommer att hända härnäst. Vissa saker går att planera för och förutspå, andra saker bara händer. Det är då det blir som roligast.



Mina ledord är nyfikenhet och passion. Nyfikenheten får mig att prova nya saker och därmed utvecklas, passionen får mig att vilja lära mig saker och bli bättre på det jag gör. Har jag båda två med mig varje gång jag åker ut på ett jobb så har jag goda förutsättningar att lyckas med det jag ska göra.

Driver idag:
www.borg-mattisson.se
www.sportmodell.se

ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.