Annons

Senaste innehållet av Schulz

  1. Schulz

    Vidvinkel till Fullformat

    16-35 f4 Is är ju rätt intressant. Synd bara att den är rätt dyr ;)
  2. Schulz

    Vidvinkel till Fullformat

    Jag är sugen på en 17-40 till min 5D MKIII men tänkte att jag kollar ifall ni har några andra tips som man kanske skall ha istället. Har en tanke att använda det för snygga vidvinkel bilder i stadsmiljö.
  3. Schulz

    Köp av bärbar dator för bildredigering.

    Jag måste skaffa mig en ny dator så jag kan jobba med mina bilder. Sitter idag på en gammal Mac Book PRO från 2007 som klarar jobbet ok men behöver en dator som klarar det bättre än ok. Jag har såklart kollat på Apple och har tänkt att lägga ca 10" Kommer mestadels köra Photoshop och Lightroom...
  4. Schulz

    Sd Wifi eller SD Eye-fi

    Precis detta jag vill göra. Köra mot dator tror jag blir bättre med sladd. Inge krångel att "installera"
  5. Schulz

    Sd Wifi eller SD Eye-fi

    Vad är skillnaden mellan dessa? Jag vill enkelt kunna komma åt en kopia av bilden å ta den till ipaden eller telefonen. Jag har en 5D mk III och undrar också om man kan föra bilder mellan korten på kameran eller har man det som en spegel fast med mindre upplösta bilder?
  6. Schulz

    Vill köpa 5D Mark II

    Första systemkameran jag köpte var en 40D som jag köpte ny och visst är känslan helt otrolig när ingen annan ens hållit i kameran. Har efter det bytt till en 5D mkI, 7D och 5D mkII sedan dess och alla dessa 3 har varit begagnade. Har fungerar hur bra som helt och inget konstiga fel med dem. Har...
  7. Schulz

    Makroglugg

    där ser man. Så enkelt tolkat så är det plånboken som avgör. Självklart önskar man ju helst köpa den med IS men just i detta nu är plånboken för liten. Den har ju även ett riktigt bra andrahandsvärde.
  8. Schulz

    Makroglugg

    Har länge tänkt på att jag skall skaffa mig en macro glugg och mer än sugen nu. Vad skall man i så fall köpa? Kan man få en bra glugg för inga pengar eller skall man helt enkelt satsa på at köpa Canon EF 100mm f/2,8L IS USM Macro. Vad är era tankar. Sitter med 5D mk III
  9. Schulz

    Reservdelar Speedlite 430EXII

    Har limmat den en gång å behöver byta hela skiten nu. Hittade reservdelar i London men önskade man kunde hitta någon i Sverige. Heter hot shoe base vet jag i alla fall.
  10. Schulz

    Reservdelar Speedlite 430EXII

    Har ju lyckats tappa blixten och foten på blixten har gått av och behöver en ny. Någon som vet vart man kan få tag på reservdelar ganska snabbt?
  11. Schulz

    Köp av Hasselbladare

    Jag är sugen på en mellanformats kamera och snurrat in på Hasselblad såklart. Alla tips skulle uppskattas. Vart börjar man med för hus? Vilken optik skall man se till att ha?
  12. Schulz

    Bytta Fullformat

    Det lutar helt klart mot mark II. Kollat Rune en massanoch man får som många säger mycket kamera för pengarna. Synd bara att den är 4 år gammal. Det uppdaterade menysystemet är riktigt trevligt.
  13. Schulz

    Bytta Fullformat

    Jo 6D är helt klart intressant om den inte var så "plastig" och liten. Jag gillar det lite störta huset som 5Dn har. Har kollat in mark III och som ni säger den är ny och autofukuseringen är ju bara för j.... grym. Fågel fotografering är ju helt klart ett intresse som finns och tycker det är...
  14. Schulz

    Bytta Fullformat

    Är väl igenteligen kanske mest pryltoken i mig som tycker att det skall bytas. Men jag vill ha en större skärm och nyare kamera. Har kollat av alla möjliga länkar och vad jag kan hitta är ju nya mark III riktigt bra men det är ju ganska sura pengar att ge 25000kr om man bara har det som hobby.
ANNONS