Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Panasonic blir huvudsponsor för Fotografiska

Panasonic blir huvudsponsor för Fotografiska

Under de tre kommande åren kommer Panasonic Lumix att gå in som sponsor för Fotografiska. En Lumix Concept Store kommer också att byggas inom Fotografiskas butik.

Nedräkningen inför öppnandet av Fotografiska fortsätter och nu är det inte långt kvar till invigningen på fredagen den 21 maj. Idag kom beskedet om att Panasonic blir huvudsponsor för Sveriges nya fotomuseum. För att fira samarbetet får de 500 första besökarna som tar med sin Lumix-kamera till Fotografiska gratis entré.

- Vi är mycket nöjda med att ha knutit Panasonic Lumix till oss. Panasonic har precis de produkter och den känsla vi leter efter hos en partner till Fotografiska, säger en av initiativtagarna till fotomuseet, Per Broman.

- Med Fotografiska som plattform får vi möjlighet att visa vilken potential Panasonic Lumix har att erbjuda inom fotografi, även för avancerade användare, konstaterar Stefan Sundin, Nordisk marknadschef på Panasonic.

Publicerad 2010-05-20.

Bli först att kommentera


Merläsning

ANNONS