Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Fotorunda i Vadstena i helgen

Fotorunda i Vadstena i helgen

I samband med Årets Bilds festligheter i Vadstena kommer sammanlagt 20 fotoutställningar att hållas på olika platser runtom i Vadstena. Som besökare kan du även ta med din egen bild och hänga upp den i "Folkets Garage".

Bland utställarna hittar vi bland andra Magnus Wennman och Sara Ringström från Aftonbladet, Dagens Nyheters utrikesbilder och sex dagstidningar från landet som visar sina bilder i ett bildspel.

Du som besökare kan också vara med och ställa ut, om du tar med dig din egen bild och sätter upp den i "Folkets Garage". Bilden ska passa in på temat "Min vardag".

Chansen att gå fotorundan har du nu på lördag den 28 februari och söndag den 1 mars mellan 11-16.00. På lördag klockan 11.00 invigs Årets Bild-utställningen på Slottsgården i Vadstena. Där kommer vinnarna från fredagens prisutdelning att visas.

Mer information hittar du på Årets Bilds hemsida.
Läs även: FS-bloggare nominerad i Årets Bild

Publicerad 2009-02-27.

2 Kommentarer

Ranoshka 2009-02-27 14:45  
Vadstena vackraste staden! bodde där i 9 år! saknar staden verkligen!
MVh/
rani
Micke_grahn 2009-02-27 15:00  
Jag tog en rundvandring igår torsdag och tittade på bilderna runt om i Vadstena, besökte många nya platser som jag aldrig varit på trots att jag bott i staden i nästan hela mitt liv :)

Det var iaf mycket bra bilder och helt klart värt en rundvandring om man befinner sig i området.//Micke
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS