Tankar och funderingar kring foto, bilder och annat som rör sig i mitt huvud.

Tisdag och Skansen

Då min fru var med till Stockholm för lite affärer och jag för att jobba så tyckte jag att det kunde passa att ta lite ledigt och vara turist. Tanken var att beska Skansen och se om det möjligtvis skulle gå att få till nån bild på nån hantverkare eller kanske rent av "den där bilden på ett djur i en djurpark som ser ut som det är taget i vildmarken och alla häpnar över".

Som vanliggt har man ångest över vad man ska ta med sig, det är nog bättre at bara ha ett objektiv, valet slutade med 24-105/4 IS och 100-400 IS samt enbensstativet.

Stockholm och Skansen visade sig vara ett föga originellt val denna eftermiddag. Vi började med glasmästeriet och fortsatte sen till krukmakeriet.

Sen var det dax att försöka spana in de nordiska djuren. Järven är min favorit men den är lika skygg på Skansen som i storskogen. Så var det även denna dag och av järven blev det intet. Så jag fick nöja mig med en del andra djur.

Som en kuting i solen.

Sen kan man konstatera att bara för att djuren är inhägnade så krävs det en del för att få till en bra bild. Men det kan vara en god idé att träna lite i en djurpark.

Inlagt 2007-08-01 17:56 | Läst 3105 ggr. | Permalink