Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

596 - vinterpromenad med sommarbilder

Har tagit en runda med cykeln idag, ner till sjön där det finns ett strövområde i sumpskogen. Det var riktigt dåligt ljus, men otroligt mycket fågel, som flygande svanar, skator, stjärtmes och andra mesar, nötväcka, duvhök, falk, ja jag vet inte allt. Det var också sällsynt mycket folk som promenerade där, även fågelintresserade som ville prata lite. Trots alla snår, dåligt ljus och illsnabba småfåglar, så blev det några bilder, tyvärr ingen på stjärtmesarna. Sedan blev plötsligt ljuset lite bättre, men då var batteriet slut, och reserven låg hemma. Får fixa de bilderna sen, här kommer bilder på sommarmorgon i stället så länge, sommarmorgon del 1. 

                

Inlagt 2017-12-27 14:33 | Läst 2249 ggr. | Permalink
Inga vinterbilder kanske, men mycket vackert och fint ljus. Alltid fint med ljus denna annars dystra blöta årstid...
God fortsättning!
//Micke
Svar från Vibybo 2017-12-28 07:58
Tack Mikael, det tar några dagar att göra klart vinterbilderna, så det får bli ur lagret tills dess.
Magiska morgnar!/ Björn T
Svar från Vibybo 2017-12-28 07:58
Det är just vad de är!
Med dessa bilder så är det inte utan att jag längtar till sommaren, borde nog ha stannat i Australien.
Svar från Vibybo 2017-12-28 08:02
Tack Margareta, läste att du drabbats av en av sommarens faror, borrelian. Vi som ligger i gräset och tar insektsbilder tar ju denna risk också. Det tar tid att krya på sig efter ett halvår med bakterien i sig, men det kommer, du blir bättre.
Margareta Cortés 2017-12-28 08:54
Skönt att höra, problemet var att jag inte visste att jag blivit biten och kunde inte ana vad mitt utslag på ryggen var för något så jag gick med det i 5-6 månader och det hann gå över i neuroborrelia innan behandling. Känner mig redan bättre.
Morgonstund har guld i mund säger man ibland, och här var det verkligen guldfärger till tusen! Riktigt fint med de små molnen.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Vibybo 2017-12-28 10:54
Tack Bjarne, jag är väldigt förtjust i att vara ute i gryningen, och ta bilder på det. Det märks säkert, för soluppgångar i mängd har jag i bild.
Härliga sommarbilder, så vackert med kyrktornet i bilderna.
Jag gillar ju vanligtvis vintern, men inte i dag då det spöregnar.
ing-marie
Svar från Vibybo 2017-12-28 14:12
Tack Ing-Marie, att skotta blötsnö är det enda jag inte gillar med vit vinter (har många kubik som måste tas för hand), annars är det vackert. Gillar tjock klar is speciellt, men vet inte hur det blir denna vinter.
Himmel og skyer er super motiver Stefan og du har fanget nogle flotte nogen. Det giver en længsel efter sommer og varme.
Mvh. Erik.
Svar från Vibybo 2017-12-28 15:53
Tack Erik, om 4 månader blir det en del värme!