Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

559

Svårt att hinna med Fotosidan ibland, i dag får det bli lite lagrade bilder tagna med den numera sålda Panasonic TZ80:n, tror jag tog ganska mycket bilder med den. Bilderna tagna 19-20 Juni. Också gjort ett nyförvärv - Olympus Pen mini pm1 - en ganska gammal sak, men den har bildstabiliserng, får se om den kan prestera. Priset var 500 kr inkl frakt. 

   En köpekaprifol, de vildväxande är mer åt det gula hållet.      Rosa mundi eller polkagrisros  omnämnd i västerländsk skrift första gången 1581.      Osäker, perenn eller orkidé?    En blodslickande broms, i Sverige finns över 40 arter av denna tvåvinge. Föga studerad och väldigt hatad, denna äldre variant av fluga. Får den sitta i fred, är den ett tacksamt fotoobjekt med fascinerande ögon. Men ena hårdhudade rackare att slå ihjäl.      Doftpion  men namnet Lady Alexandra Duff - det ni!      En helt vanlig nyponros på en helt vanlig betesäng, ett ganska banalt foto, men en ack så skön plats.     Dessa småträd som bildar en tunnel över kovägen är getapel tror jag. I vart fall en härlig promenadväg.      Ett av mina favoritträd jag en gång satt och målade på plats, ett fint sätt att tillbringa dagen.      Tolmerus atricapillus heter denna rovfluga.         Stork med 2 ungar.   

Inlagt 2017-11-18 19:19 | Läst 762 ggr. | Permalink
Den verkar ju funka bra och definitivt vara värd sitt pris! Gillar särskilt kaprifolbilden, fina färger, former och bra bakgrund.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Vibybo 2017-11-19 09:12
Tack så mycket Bjarne!