En återuppväckt plåtslagare

Lite prylar, lite text och alltid bilder

Ett fuktigt och folktomt Uppsala och en AFE i kostym!

Drygt 40 000 människor studerar på Uppsala Universitet. Hur många av dessa som lämnar staden under sommaren har jag ingen aning om, men nog märks det att det är färre. Så här mitt i industrisemestern och dessutom i regnväder är det förstås ännu mindre folk i centrum ...

Jag gillar de bilder man kan göra i regn och fukt, men jag är inte så förtjust i att befinna mig i regn och fukt, så det blir inte så många bilder. När det väl blir det tycker jag dock bilderna oftast gör sig bäst i färg, då det blir så mustigt på något vis.

Jag tänkte att några turister borde man väl ändå kunna hitta i kvarteren kring domkyrkan, men också där var det tämligen ont om folk. Det blir nog mer i augusti när tyskarna har semester, men några hade i alla fall hittat till falafelvagnarna på S:t Eriks Torg.

Lite längre upp på gatan finns det ett par turistbutiker jag inte lagt märke till tidigare, och där hittade jag ett par typiska turister och en surmulen lokalbo (tror jag).

Roligare än så var det inte på byn, så jag begav mig hemåt och kände mig tvungen att dokumentera hur jag ser ut i min för dagen helt nya utstyrsel. Om jag ser bister ut beror det på att det duggregnade, vilket också gör att bilden ser lite märklig ut på sina ställen ...

Det var allt jag hade att bjuda på idag, så tack för titten! :)

Postat 2014-07-03 19:38 | Läst 12775 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera