Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Wild wonders startar fototävling

Wild wonders startar fototävling

Foto: Peter Cairns / www.wild-wonders.com
Wild wonders är ett projekt som startades i maj i år, som gick ut på att 55 fotografer skulle dokumentera naturen i 44 länder i Europa. Nu utlyser Wild wonders en internationell fototävling där vem som helst kan delta.

Tävlingen är indelad i två åldersgrupper; en för vuxna över 18 år och en för dem som är 17 år och yngre. Bilderna tävlar i två kategorier. Den ena kategorin är för bilder som är tagna ute i naturen på plantor, landskap eller djur. Bilderna i denna kategori får inte vara manipulerade på något sätt. I den andra kategorin platsar även bilder som inte är fotograferade "i det vilda", utan även till exempel djur i fångenskap eller växter på muséer eller i odlingar. Här är all digital efterbearbetning tillåten, endast din egen fantasi sätter gränsen.

Men det är inte bara tävlingsbilder som kommer att synas på sajten. Nu har även de första bilderna från projektet börjat laddas upp, från länder som Österrike, Finland och Ungern. Idén med projektet är att visa upp det fantastiska djur- och naturliv som vi har i Europa. Se bilderna här.

Mer information om tävlingen hittar du på Wild-wonders.com.
Läs tidigare artikel om Wild wonders.

Publicerad 2008-10-16.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS