Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

EM-bloggen # 2395 / För och emot.

Roskilde, den 26. februar 2022.

Jag har fuskat. Det är något lättare att vara på demonstrationer hemma från soffan. Jag är för gammal för sånt nu.

Enligt ett sammanfattning från i går och uppgett idag kl 14.08 har 80,9% av befolkningen fått minst två stik och 61,7 % har fått tre stik. Bland boende på äldreboende är 96,7 & fullvaccinerade och för äldre än 85 år är siffran 96,8 %. Social- och hälsoarbetare är 98,8 % fullvaccinerade. För min egen grupp av 75-79 åringar har 97,5 % fått 3. stik.

Bilderna är från ett tv-program om konspirationsteorier – inte bara om vaccinationer. Tv-värden pratar med olika personer som tror på konspirationer. Prata med experter och återvänd till konspirationsteoretikerna och relatera resultaten till dem. I det här programmet ändrade det inte på någon ny insikt eller mening hos dom.

På onsdag handlar det om 5G. Ger strålarna cancer, använder regeringen det för att övervaka befolkningen, är det ett vapen och slutligen, vad har nazisterna med 5G att göra?

På gensyn

PS: Mette er Danmarks statsminister.

Inlagt 2022-02-26 14:57 | Läst 1344 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra att fota från tv-soffan. Håller dig alert och ger motion åt avtryckarfingret. Hälsar NL
Svar från Erik Madsen 2022-02-26 21:37
Hej Nils-Erik - tak for dine kommentarer.
Der siger du noget :-)
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Du visar en skrämmande trend och den gäller betydligt mer än bara covid-vaccination. Jag får rysningar av dina bilder.
Hälsningar Lena
Svar från Erik Madsen 2022-02-28 15:28
Hej Lena - Tack för dina kommentarer.
Ja det är otroligt. Jag förstår inte att det finns motstånd mot att vaccinera mot COVID19. Vi har ett barndomsprogram, där de vaccineras mot ett antal sjukdomar, inklusive mot polio. Jag blev vacinerat mot Polio som barn och danskarna igen som vuxna på 60-talet. På den tiden fick vi en bit socker med vacinen droppade på. Människor kommer också att vacinerat mot div. sjukdomar när dom skal ut i världen.
Med många venlige hälsningar från Erik.