Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Tysslingen igen:)

För er som inte tröttnat på sångsvanar så kommer det lite till här. Nu med lite mer fart och lera i bilderna än i mitt förra inlägg från Tysslingen.

Det kom lite regn och när molnen drog bort fick vi en härlig mörk himmel, då valde jag att fotografera i det leriga området.


Nu blir det sista bilden även om jag massor på hårddisken.

Inlagt 2024-04-01 19:11 | Läst 388 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tänk att de ändå kan hålla sej så vita och fina i den geggan. Visst ser man en del smutsiga fjädrar men de putsar snart bort det. Fint med den mörka himlen som ger bra kontrast. Är det här bilder från samma besök som tidigare eller åkte ni dit igen?
Hälsningar Lena
Svar från Mari Lidström 2024-04-02 08:34
Det är från samma besök. Den dagen började med dimma och ett vackert ljus, sen fick lite solsken och efter det kom det ett lite mjukt regn som varade i ca 30 min som skapade dis. Så det var en riktigt bra dag. Vi var där nån vecka tidigare, men få fick vi solsken, men jag har inte lagt ut några bilder från den gången. Hälsningar! Mari
Tröttnar aldrig på sångsvanar. De är ju ett övergående fenomen på våren. I vår vik av Dalälven har ett par av knölsvanar just ockuperat en vassrugg, hoppas det blir tillökning där sen. Fina bilder har du tagit.
Svar från Mari Lidström 2024-04-02 11:29
Tack så mycket! Hoppas att det blir svanungar hos dig, dom är för söta. Det var ett par år sen som jag sett några svanungar här hos oss. Hälsningar! Mari
Jättefina svanbilder..som Lena påpekat, extra fint med den mörka himlen..
HaD/Gunte..
Svar från Mari Lidström 2024-04-02 11:31
Tack så mycket! Jag tycker att en mörk himmel gör många bilder snyggare mot en vanlig blå. Hälsningar Mari