Jag och min kamera.

Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Tänk hur det var förr...

Jag hittade en gammal bild på mig från lekskolan, där står en flicka uppställd och håller en docka så fint.

Det är bara så att jag inte minns att jag har lekt med dockor där utan jag och en kompis byggde ofta en djurpark där en gorilla smet och rev ner staketen så att dom andra djuren rymde sen byggde vi upp den igen. En annan rolig lek för oss men inte för fröknarna var att bygga en lastbåt av jätte stora legobitar som vi lastade med diverse leksaker:)

Hemma lekte jag med min docka, hon fick vara ute på äventyr, hon klättrade bland annat i "berg" och ramlade ner så att hon blev skadad och fick åka till lasarettet där hon blev sydd. Vilket resulterade att min docka hade svarta tuschstreck på kroppen där hon hade blivit syd:)

Jag hoppas verkligen att det finns större förståelse för "busiga" flickor nu för tiden.

Postat 2017-10-08 12:58 | Läst 529 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Vi fick se en vit Kronhjort

Jag och en fotokompis har varit till Danmark och fotograferat Kronhjortar i Jägersborgsparken, den är på 17oo hektar och är 8 km lång och det finns ca 2000 hjortar där, kronhjort, dovhjort och sikahjort.
2015 kom parken med på UNESCO Världsarvslista. 

Hjortarna blev inte störda om man höll sig på gångvägarna. Under brunsten är hanarna väldigt orädda för dom har inte tid med med något annat än att försvara och uppvakta sina honor, med honorna är mer vaksamma.

Parken var väldigt vacker med enormt stora gamla ekar.

Sista morgonen så satt vi gryningen och inväntade ljuset, vi hörde mycket bröl till vänster om oss och när det blev så pass mycket ljus att det gick att fotografera så gick vi dit och nästan direkt klev en stor vi hane fram.

Efter honom kom en brun och dom gick fram och tillbaka och sneglade på varandra.

Sen brakade dom ihop.

 Den vita hjorten förlorade och fick gå tillbaka in i skogen, vi följde efter den en bit in och såg hur han tittade ut på andra sidan.

Vi sprang runt skogen och fick en sista bild på honom innan han åter gick in i skogen. Efteråt så kände vi oss helt slut av fotograferingen och upplevelsen. 
 

Postat 2017-10-05 16:41 | Läst 2298 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera